Transport la adresa

Asigurăm transport din România în Austria, Germania, Olanda - Anglia și retur. Beneficiați de cele mai sigure condiții cu microbuze care oferă atât confort maxim, cât și siguranță pentru călătoria către destinația dorită în cel mai scurt timp posibil.

Ce include Biletul de calatorie ?

Vă punem la dispoziție următoarele beneficii ce sunt incluse deja în biletul pe ruta Romania Germania - Belgia -Olanda sau Anglia

Transport direct la adresă
Ne asumăm responsabilitatea de a oferi clienților noștri transport direct la adresă, pe ruta Romania Germania - Belgia -Olanda sau Anglia
Confort asigurat
Dispunem de cele mai moderne microbuze. Nici măcar cursa lungă Romania Germania - Belgia -Olanda sau Anglia nu va fi o problemă!
Prețuri avantajoase
Îți oferim posibilitatea de a te bucura de cele mai bune și accesibile prețuri pentru biletele disponibile .

Transport persoane

Avem plecări zilnice din România către Anglia și retur

Transportul de persoane și de colete în Germania se efectuează direct la adresa solicitată de client și de colectare.

Ridicarea se face de obicei și la adresă, cu excepția orașelor mai mari și mai aglomerate, unde preferăm să mergem în zonele mai puțin aglomerate ale locației călătorului.

*Efectuati o rezervare telefonica !

Intro
Intro

Transport colete

Avem plecări zilnice din România către Germania și retur

Oferim servicii de transport persoane și coletărie de preluare direct la destinația dorită de dumneavoastră pe ruta dus-întors România-Germania.

 Avem cele mai accesibile prețuri de pe piață. Vă depășim așteptările de fiecare dată cu servicii de transport de pasageri și colete de calitate superioară.

*Efectuati o rezervare telefonica !

Ofertele noastre

Alege sa calatoresti prin intermediul firmei noastre si beneficiezi de nenumarate avantaje !

50 kg bagaje incluse în prețul biletului
Pentru ca tu sa iei tot ce ai nevoie, ai gratuit până la 50kg bilet.
Reduceri grupuri, elevi și pensionari
Dispunem de oferte pentru fiecare categorie de pasageri în parte.
10€ reducere la bilet dus întors
Alege să economisești! Cumpărând un bilet dus-întors ai o reducere de 10€.

Intrebari frecvente

Îți oferim răspunsuri la unele dintre cele mai comune întrebări. Dacă ai și altele, contactează-ne

La această întrebare nici o firmă de transport nu poate răspunde precis, fiindcă durata cursei depinde de o mulțime de variabile, dintre care multe nu sunt sub controlul nostru. Totuși, pe baza experienței căpătate în sute de curse pe aceleași trasee, putem face o estimare a duratei de parcurs între orașele importante, estimare care se potrivește cu realitatea în 80…90% din cazuri.

 

Prețul transportului variază în funcție de destinația aleasă de pasager. Mai precis, factorul principal în calculul prețului biletului este depărtarea locului de destinație de la rutele principale de autostradă care leagă orașele importante din Anglia și prin care trecem la fiecare cursă.

În principiu, se respectă principiul „primul venit, primul servit”. Călătorul își alege locul dintre cele libere în de momentul în care sostește la îmbarcare.

Se fac opriri regulate pe traseu pentru a servi masa, o cafea sau pentru a folosi toaleta, precum și opriri în caz de urgență, dacă este cazul.

Rezerva acum

Pentru rezervari si informatii de plecare cu firma noastra de transport persoane la adresa in interes de serviciu sau ca turist, va stam la dispozitie la numerele de telefon sau prin whatsapp si va raspundem cat de repede posibil.

 

Suntem disponibili 24/7

Evaluare 4.9 of 5

Ce spun clientii

Cateva dintre marturiile celor care au apelat la serviiile noastre

5-Stele

Company Homepage Elementor

Am fost foarte incantata de serviciile caminului. Mama mea si-a petrecut ultimii ani ai vietii aici, si a fost cat se poate de fericita.

Maria
via Facebook
Company Homepage Elementor

Bunica mea sta de trei ani la acest caminu de batrani si este foarte incantata. La fel suntem si noi, familia. Va multumim!

Marian
via pixfort.com
0746 426 066
Whatsapp